Πρόγραμμα Προπονήσεων στις Διακοπές Χριστουγέννων

(0 votes)

Προπονητές, αθλητές/τριες, γονείς του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ευχόμαστε ένα νέο έτος γεμάτο δημιουργία, δράση και έμπνευση.

Να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε έναν κόσμο γεμάτο δικαιοσύνη, αγάπη και πρόοδο.

Ένα κόσμο γεμάτο συναίσθημα.... γεμάτο ελπίδα...

Όλοι εδώ στον Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μια παιδεία "αληθινή", με συναίσθημα και πάθος.... για παιδιά με ήθος, ειλικρίνεια και όραμα για το μέλλον τους....

Click here for your card.

 

Αγαπητοί γονείς,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την τιμητική παρουσία σας στην τριήμερη Χριστουγεννιάτικη πολιτιστική, φιλανθρωπική και αθλητική εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και εσείς και τα παιδιά σας χαρήκατε το όμορφο αυτό τριήμερο των εκδηλώσεων. Οι εμφανίσεις του Συλλόγου από όλα τα τμήματα που συμμετείχαν ήταν πολύ όμορφες. Τα συγχαρητήριά μας σε όλες τις αθλήτριες και αθλητές που παρουσίασαν επιδείξεις, χορογραφίες, προγράμματα κλπ.

Πρόγραμμα Προπονήσεων μέσα στο 10ήμερο των γιορτών:

Για τις διακοπές των Χριστουγέννων θα είμαστε κλειστά από 24/12/2016 έως και 2/1/2017. Στις 27/12 Τρίτη, 28/12 Τετάρτη και 29/12 Πέμπτη κανονικά οι προπονήσεις (το πλήρες πρόγραμμα) όλων των αθλημάτων και τμημάτων όπως και στις 3/1/2017 ημέρα Τρίτη, 4/1/2017 Τετάρτη και 5/1/2017 ημέρα Πέμπτη κανονικά οι προπονήσεις (το πλήρες πρόγραμμα) όλων των αθλημάτων και τμημάτων. Τη Παρασκευή 6/1 (Θεοφάνεια) κλειστά και από 7/1 Σάββατο κανονικά στο πλήρες πρόγραμμα. Φυσικά μπορείτε να έρθετε έκτακτα όλες τις παραπάνω μέρες προπόνηση ανεξάρτητα αν είναι οι μέρες σας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Μέσα Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις του TaeKwonDo για τις επόμενες ζώνες - CUP - DAN των αθλητών-τριών μας.

Ακόμη πλησιάζουν οι πρώτες επιδείξεις-αγώνες στο κολυμβητήριο και οι πρώτοι φιλικοί διασυλλογικοί αγώνες στα τμήματα της    γυμναστικής.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!

Με εκτίμηση, Οι προπονητές – τριες.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Γενικά - Ειδήσεις Πρόγραμμα Προπονήσεων στις Διακοπές Χριστουγέννων

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου