Published in Γενικά - Ειδήσεις
Tagged under
Read 1972

Προπονήσεις με τον Κορεάτη πρωταθλητή Ηee Chunk Woo

(1 Vote)

        Tην Τετάρτη 18/1 και Πέμπτη 19/1 θα έχουμε κοντά μας τον Κορεάτη πρωταθλητή Ηee Chunk Woo για 4 προπονήσεις υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερων τεχνικών χαρακτηριστικών με τους αθλητές - τριες των τμημάτων αρχαρίων, προχωρημένου, προαγωνιστικού και αγωνιστικού του Συλλόγου μας.

           Ο Κορεάτης πρωταθλητής (3 φορές Πανκορεάτης και 2 φορες Παγκόσμιος) είναι απόφοιτος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ YONG IN UNIV KAI Head coach SunGMOON, HIGH SCHOOL & SUNGAN MIDDLE SCHOOL. Συνεχίζει ακόμη με μεταπτυχιακό και προπονήσεις στο Yong In, και έγινε μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί δυο μέρες με τα παιδιά μας ώστε να μεταδώσει την κουλτούρα και μια μεγάλη προπονητική εμπειρία στους αθλητές - τριες μας (ανάλογα το τμήμα που βρίσκονται). Φυσικά μπορούν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις και φίλοι των αθλητών.

Όλα τα παιδιά πρέπει να φορούν τη στολή τους, να έχουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης νερό-πετσέτα και να φέρουν τον εξοπλισμό τους sparing (αν διαθέτουν)

Η ύλη του προπονητικού σεμιναρίου θα περιέχει ασκήσεις φυσικής κατάστασης ,βασικής τεχνικής, ειδικές ασκήσεις σε θώρακες και θα δοθούν και κάποιες τεχνικές αναλύσεις όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο κορεάτης δάσκαλος θα αναλύει τις ασκήσεις και θα διορθώνει τους/τις αθλητές-τριες.

Ελπίζουμε να γίνεται αντιληπτή η μεγάλη η επιτυχία του συλλόγου να έχει κοντά του κορεάτες προπονητές σχεδόν κάθε χρόνο αποκλειστικά για τους αθλητές μας και στο χώρο μας(σκεφτείτε ανάλογα ένα σεμινάριο ποδόσφαιρου με διδάσκοντες παγκόσμιους πρωταθλητές βραζιλιάνους η ιταλούς)και κανένα παιδί μας να μην χάσει τη μεγάλη εμπειρία να συμμετέχει σε τέτοιου επίπεδου προπόνηση.

Το σεμινάριο μπορείτε αν θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά οι γονείς-φίλοι και όλα τα παιδιά που ανήκουν στο σύλλογο.

Αναλυτικά : 1. Τετάρτη 18/1: 5:00 - 6:00 μμ. - ΑΡΧΑΡΙΟ ΤΜΗΜΑ (Ν.Π.)

                                                6:00 - 7:00 μμ. - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ (Ν.Π.)

                                                8:00 - 9:00 μμ. - ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΑΦΑΙΑ)

                                                9:00 - 10:15 μμ. - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΑΦΑΙΑ)

 

                     2. Πέμπτη 19/1:  7:00 - 8:30 μμ. - ΑΡΧΑΡΙΟ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ (ΑΦΑΙΑ)

                                                 8:30 - 10:00 μμ. - ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΑΦΑΙΑ)

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Γενικά - Ειδήσεις Προπονήσεις με τον Κορεάτη πρωταθλητή Ηee Chunk Woo

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου