"A.S. NEA PAIDEIA KAI KIM AND LIOU ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!"

(0 votes)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ σάρωσε τα μετάλλια στους επίσημους αγώνες της Ε.Λ.Ο.Τ. για ηλικίες παμπαίδων και παίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kim and Liou που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης.


Μετά από την κατάκτηση 4 μεταλλίων την περσινή χρονιά, φέτος οι αθλητές του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ κατέκτησαν την 1η θέση με τον Βεκαλόγλου Παναγιώτη, την 2η θέση με τον Παπαγεωργίου Επαμεινώνδα και την 3η θέση με τον Μουζακίτη Φίλιππο.
Εκτός από τα 3 μετάλλια αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι αθλητές-τριες μας "προχώρησαν" σε αρκετούς γύρους αγώνων πριν αποκλειστούν μετά από συγκλονιστικές προσπάθειες.
Πολύ όμορφη εμπειρία για τα παιδιά μας αφού μέσα σε μια μέρα διαχειρίστηκαν όλα τα συναισθήματα και φυσικά δυνάμωσαν σε αρετές όπως επιμονή, υπομονή, θάρρος, αυτοκυριαρχία, αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία, αποφασιστικότητα...Συνεχίζουμε με νέους στόχους.

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Προαγωνιστικά Τμήματα "A.S. NEA PAIDEIA KAI KIM AND LIOU ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!"

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου