Σεμινάριο γονέων απο την κ. Ελιζάνα Πολλάτου - Επίκουρος καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

(0 votes)

Την Τρίτη 14 Μαρτίου είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε την κ. Ελιζάνα Πολλάτου.

Η Ελιζάνα Πολλάτου είναι κριτής αξιολόγησης των προγραμμάτων στο Cosmogym Contest και η βασική εμπνευστής της κριτικής αξιολόγησης.

Υπηρετεί ως επίκουρος καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην πόλη των Τρικάλων. Έλαβε το πτυχίο (1988) και το διδακτορικό της (1995) από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και το Master of Science in Motor Learning (1991) από το University of Illinois at Chicago, U.S.A. Διετέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής, ως προπονήτρια κλιμακίου. Από το 1991 διδάσκει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, Κινητική Μάθηση, Διδασκαλία της Ρυθμικής και Γυμναστική για Όλους. Η κύρια έμφαση των διδακτικών αντικειμένων δίνεται στην αντίληψη του ρυθμού και της μουσικής σε κινητική απόδοση πρωτότυπων και δημιουργικών κινήσεων, με εφαρμογή σε ασκούμενους όλων των ηλικιών. Είναι υπεύθυνη της Γυμναστικής Ομάδας Αναψυχής του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Π.Θ. η οποία εκπροσωπεί το τμήμα σε πανελλήνια και διεθνή φεστιβάλ γυμναστικής. Έχει συγγράψει 4 βιβλία και έχει δημοσιεύσει πάνω από 40 άρθρα, τα οποία έχουν εκδοθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ενώ αρθρογραφεί και σε ηλεκτρονικούς ιστότοπους.

Έδωσε κατευθύνσεις στα προγράμματά μας και στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας με σύνθημα "Έκφραση - στόχευση - κατάκτηση-χαρά της άσκησης".

Στις 28/3 ή 4/4 η κ. Πολλάτου θα πραγματοποιήσει δύο συνεδρίες με θέμα: 1) "Άσκηση - Δράση - Εκτόνωση", 2) "Ο χειρισμός των παιδιών στην επίτευξη των στόχων τους". Η πρώτη στις 7-8 μμ. για τα παιδιά και η δεύτερη στις 8-9 μμ. για γονείς - κηδεμόνες - φίλους των παιδιών (διάρκειας 1 ώρας η κάθε διάλεξη).

Είμαστε σίγουροι για το τεράστιο όφελος των συνεδριών και ελπίζουμε να γίνεται κατανοητό την υπέρβαση να έχουμε την κ. Πολλάτου πάνω στις προπονήσεις μας ώστε να διευκολύνουμε την καθολική συμμετοχή σας αφού παράλληλα θα διεξάγονται οι προπονήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ελιζάνα Πολλάτου για την υποστήριξη στις προπονητικές συνεδρίες αλλά και για το ιδιαίτερο παιδαγωγικό συμβουλευτικό χαρακτήρα των παρεμβάσεων στην μεθοδολογία και μεταδοτικότητα των προπονητών σε λεπτομέριες της κινητικής σύνθεσης και χορογραφίας.

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Cosmogym Για Προχωρημένους Σεμινάριο γονέων απο την κ. Ελιζάνα Πολλάτου - Επίκουρος καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.