Χορός Για Αρχαρίους

Από, τις προπονητριες του Συλλόγου.. Δήμητρα Αγγελοπουλου.. Λευκή Φερεντινου.. Χρύσα Πολίτου

Έλαμψαν οι ομάδες μας στους φετινούς διαγωνισμούς Gym For Life Challenge & Cosmogym Contest!

Χρυσές ομάδες, μεγάλα ειδικά βραβεία και συμμετοχές σε Διεθνή τουρνουά για όλα τα προγράμματά μας για το 2019!

Μια εντυπωσιακή επίδειξη από τα αρχάρια τμήματα Ενόργανης, Ακροβατικής και Ρυθμικής απόλαυσαν γονείς και φίλοι στα πλαίσια της Ετήσιας Γιορτής του Συλλόγου το 2019.

Ασημένια ομάδα το LaLa Land στο Cosmogym Contest στον όμιλο Νέμεα του Cosmogym Contest!


Με πολύ μεγάλη βαθμολογία και μόλις δύο πόντους διαφορά από το να κατακτήσουν το χρυσό!!

Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία αφού η σύνθεση της ομάδας ήταν από αθλήτριες που πρώτη φορά πατούν σε ταπί αγώνων (διαγωνιστικό μέρος) και πολλές από αυτές μπήκαν στην παραγωγή της χορογραφίας ενώ ήταν και πρώτη χρονιά στο σύλλογό μας.

Το LaLa Land διηγήθηκε μία μοναδική ιστορία εμπνευσμένη από την ομώνυμη ταινία βραβευμένη με Oscar, γέμισε με χρώματα και συναίσθημα τη διοργάνωση.

Κοινή ομολογία όλων των κριτών, θεατών κτλ (κάτι που φαίνεται ολοφάνερα στις παρακάτω φωτογραφίες) ήταν ότι το LaLa Land ήταν ένας φανταστικός πίνακας ζωγραφικής,  με υπέροχη μουσική και όλο τα χρώματα του ουράνιου τόξου, εκτελεσμένο με χάρη και πολύ χαρά από 25 υπέροχα μικρά κορίτσια.

Ένα ασημένιο μετάλλιο σε πρώτη συμμετοχή σε contest!

Μία μεγάλη επιτυχία που αναδεικνύει την τεχνογνωσία του συλλόγου (χορογραφία, ασκησιολόγιο, σκηνοθεσία) αλλά και το ταλέντο που κρύβουν οι μικρές μας αθλήτριες και που βγαίνει σιγά-σιγά.

  O Σύλλογος μας κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ EGO STARGYM CONTEST 2017 το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στο Olympic Hall του Γαλατσίου με την ομάδα της ακροβατικής γυμναστικής του με το πρόγραμμα "La la land

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics Για Αρχάριους

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.