ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ - ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

(0 votes)

• Από 28 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά μαθήματα στην εκμάθηση-ένταξη των μικρών μας στο κατάλληλο τμήμα και την προσαρμοστικότητά τους  στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

 Η ένταξη των νέων μικρών κολυμβητών/τριών είναι μια ιδιαίτερα σημαντική και δύσκολα διαχειρίσιμη διαδικασία και συγκεντρώνει όλη την προσοχή μας!!

Ηρεμία, οικογενειακό κλίμα,  προσωπική ιδιαίτερη προσέγγιση, Παιχνιδιακή μορφή εκμάθησης, χαμόγελο και υπομονή είναι μόνο μερικά από τους «μηχανισμούς» που απαιτούνται!

Ελπίζουμε όπως κάθε χρόνο να ολοκληρωθεί με μέγιστη επιτυχία η ένταξη των νέων μαθητών μας ώστε από τις πρώτες μέρες Οκτωβρίου να αρχίσει το παρακάτω πρόγραμμα που αφορά και τους παλιούς αθλητές μας.


• Σας υπενθυμίζουμε τις εκπληκτικές παροχές μας με τα ολιγομελή τμήματα, ταχύρυθμη εκπαίδευση στα στυλ. ειδικός τρόπος εκμάθησης των μικρών ηλικιών και φυσικά το σύστημα καθαρισμού νερού με οζονισμό, ενώ είναι κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο.


• Στα παραπάνω προσθέστε το team των ανθρώπων μας που αλλάζουν και βοηθούν τα παιδιά στα αποδυτήρια για την μείωση του δικού σας χρόνου υποστήριξης και τα παιδαγωγικά οφέλη.

 • Κάθε απόγευμα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους προπονητές για την αναλυτική ενημέρωση του τρόπου εκμάθησης και προσέγγισης. Ακόμη με τη γραμματεία για τα δικαιολογητικά υγείας και ενημέρωση προγράμματος - εγγραφές. Τα μαθήματα αρχίζουν στις 5 μ.μ. και ανάλογα την ηλικία υπάρχουν τμήματα έως τις 8:45 μ.μ.

 

 

Ημερήσιο πρόγραμμα  

Untitled

Βρίσκεστε εδώ: Home Κολύμβηση Για Αρχάριους ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ - ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.