Συμμετοχή του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ σε μεγάλα φεστιβάλ γυμναστικής - επιδείξεις - αγώνες.

(0 votes)

Όπως κάθε χρόνο από τον Απρίλιο έως Ιούνιο τα τμήματά μας συμμετέχουν με όμορφα προγράμματα σε Διεθνή και Πανελλήνια Φεστιβάλ Γυμναστικής και Επιδείξεων - Αγώνων. Πρόκειται για διαδικασίες που επιβάλλονται για το κίνητρο και την οριοθέτηση στόχων στα παιδιά αλλά βοηθούν πολύ και στην αυτοπεποίθηση, την ανάπτυξη της φαντασίας και δημιουργίας καθώς παράλληλα οι αθλήτριες ψυχαγωγούνται και χαίρονται για τη συμμετοχή τους.

 Φέτος το θέμα των παραστάσεων του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ θα είναι : "Μέσα από το βιβλίο...ονειρεύομαι", σε μια προσπάθεια ο πολιτισμός και ο αθλητισμός να είναι όπωσ πάντα στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ και ΑΡΩΓΟΙ στην εκπαίδευση παιδιών με όνειρα, δημιουργία, δύναμη, αισιοδοξία. Σύντομα θα ξέρετε και ιδιαίτερα το "θέμα" της κάθε ομάδας.

CALENDARI - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Θα ενημερωθείτε έγκαιρα αν η ομάδα του παιδιού σας θα συμμετέχει σε όλα ή μέρος των παρακάτω εκδηλώσεων :

Α. Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 - ΩΡΑ : 11.00 π.μ.

10ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ. Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή της Γυμναστικής με στόχο τη χαρά, τη κίνηση, τη συμμετοχή με παρουσία ομάδων υψηλού επιπέδου.

B. 6 ή 13 Μαϊου 2012

Επίδειξη όλων των τμημάτων του Συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαϊδαρίου (Γιορτή του Συλλόγου).

Γ. 25-26-27 Μαϊου 2012 και 2-3 Ιουνίου το Gala των αγώνων

22ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Αττικής.

Δ. Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

11ο Διεθνές Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γυμναστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου. Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση της χρονιάς με συμμετοχή πολλών μεγάλων προγραμμάτων από όλη την Ευρώπη.

Ε. Ιούνιος 2012

α) 13η Ημερίδα Γυμναστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο "Έσπερος" - Καλλιθέα.

β) Πολιτιστικές επιδείξεις στο Παλατάκι Χαϊδαρίου.

γ) Φεστιβάλ καλοκαιριού στην παραλία της Αναβύσσου.

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Για Προχωρημένους Συμμετοχή του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ σε μεγάλα φεστιβάλ γυμναστικής - επιδείξεις - αγώνες.

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.