ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 2012 - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

(0 votes)

Στις 13 Μαϊου 2012 διεξήχθη από τον Αθλητικό Σύλλογο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Χαϊδαρίου η ετήσια γιορτή του Συλλόγου με επιδείξεις και παρουσιάσεις όλων των προγραμμάτων και των αθλητριών - τών του Συλλόγου μας.

Η παρουσία πλήθους θεατών από την ευρύτερη περιοχή, η συμμετοχή της Εθνικής ομάδας Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής, οι βραβεύσεις των Πανελληνιονικών αθλητών - τριών του συλλόγου, των Παγκόσμιων Πρωταθλητών του συλλόγου αλλά κυρίως η βράβευση του Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Δημοσθένη Ταμπάκου, είναι μερικά μόνο από τα γεγονότα που κάνουν την ετήσια γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ από τα κορυφαία αθλητικά events της Δυτικής Αθήνας.

Επίδειξη αγωνιστικού TAE KWON DO, μια πανδαισία αυτοάμυνας και τεχνικών πούμσε tae kwon do, παρουσιάσεις σπουδαίων χορογραφιών Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής, επίδηξη Ενόργανης, Ρυθμικής, Ακροβατικής Γυμναστικής, Χορός, Ζούμπα, Latin από την ομάδα Χορού, ακόμη και το κολυμβητικό τμήμα σε μια μεγάλη επίδειξη...ενθουσίασαν τους θεατές που κατέκλησαν το Γυμναστήριο.

Κορυφαία στιγμή η βράβευση 28 αθλητών - τριών πρωταθλητών του συλλόγου με αριστείο επίδοσης στα μαθήματά τους....γιατί "νους υγιής εν σώματι υγιή", που είναι και η βασική αρχή του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Βρίσκεστε εδώ: Home