ΗΜΕΡΙΔΑ - ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2016 ΣΤΟΝ ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

(0 votes)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν μίνι αγώνες επίδειξης στο κλειστό κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ για παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών.

Γονείς και φίλοι παρακολούθησαν και χειροκρότησαν από κοντά τους μικρούς κολυμβητές μας σε επιδεξιότητες όλων των στυλ της κολύμβησης.

Η Ημερίδα περιλάμβανε επίδειξη όλων των στυλ, επιδεξιότητες, παιχνίδια, αγώνες κολύμβησης, αγώνες πόλο κτλ. Στο τέλος του κάθε group όλα τα παιδιά βραβεύθηκαν για τη συμμετοχή τους.


Οι αγώνες δεν είχαν ανταγωνιστικό χαρακτήρα, ήταν μια ευκαιρία για αγωνιστική ώθηση, ψυχαγωγία και γενικά μια όμορφη εμπειρία με στόχο την προσπάθεια και όχι τη νίκη (όλα τα παιδιά πήραν βραβεία και μετάλλια).


Η Ημερίδα είχε στόχο την ανανέωση του ενδιαφέροντος των μικρών κολυμβητών , την
επιβράβευση της προσπάθειάς τους μέχρι σήμερα και την οριοθέτηση νέων πιο υψηλών στόχων , όπως και την ψυχαγωγία τους.

Με μεγάλη έκπληξη γονείς και κηδεμόνες είδαν παιδιά που φοβόντουσαν το νερό ή είχαν άρνηση για οργανωμένη δράση, να κολυμπούν χωρίς σωσίβιο τουλάχιστον ελεύθερο και ύπτιο. Αλλά το ποιο σημαντικό να χαίρονται τη διαδικασία και να αντιλαμβάνονται ότι το μετάλλιο που πήραν ήταν επιβράβευσης της συνολικής προσπάθειας των καθημερινών προπονήσεων.
 
Έτσι βιωματικά αντιλαμβάνονται ότι οι κόποι, και το πρόγραμμα είναι που μας βοηθά να εξελιχτούμε και να βάλουμε μεγαλύτερους στόχους.

* Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της εκδήλωσης

Βρίσκεστε εδώ: Home