ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

(0 votes)

             Σας προσκαλούμε στην μουσική εκδήλωση με τους Ύμνους στης Μεγάλης Εβδομάδας «Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…», που διοργανώνουν τα εκπαιδευτήρια σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου στο θέατρο Πολιτών Περιστερίου, τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00.

   Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας αφιερωμένο στα Πάθη του Χριστού. Τους ύμνους θα ψάλλουν η Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων "ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ", η Χορωδία του Ιερού Ναού Αγ. Κων/νου και Ελένης Μάνδρας Αττικής και η Χορωδία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών (ΜΑΣΧΑ) της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου. Μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων των Εκπαιδευτηρίων "ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ" απαγγέλουν κείμενα σχετικά με τα Θεία Πάθη. Επίσης, η πρεσβυτέρα - συγγραφέας Καλυψώ - Δημητριάδη παρουσιάζει μελοποιημένους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας.

Συμμετέχουν μαθητές των εκπαιδευτηρίων και αθλητές – τριες του συλλόγου μας.

Θα αποτελούσε μεγάλη τιμή για εμάς η παρουσία σας σε αυτή την όμορφη κατανυκτική διαφορετική βραδιά…

Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι περίπου 1 ώρα και ίσως θα ήταν και η παρουσία των παιδιών αρκετά εύκολη και ωφέλιμη.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να καταδείξει τη βαρύνουσα σημασία του πανανθρώπινου μηνύματος των Παθών του Χριστού μας, ως παράδειγμα ύψιστης αυτοθυσίας και αγάπης προς τον άνθρωπο.

Το φωτεινό παράδειγμα του Χριστού μας φωτίζει τις καρδιές όλων μας, δίνοντας μας δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

Σας περιμένουμε όλους!

Βρίσκεστε εδώ: Home