Published in Γενικά - Ειδήσεις
Tagged under
Read 1894

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

(0 votes)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων της καινούριας χρονιάς του Αθλητικού Συλλόγου την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου!

        Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας του Συλλόγου με την κ. Παπαδοπούλου Μαρία, προπονήτρια εκτέλεσης στην Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής επι σειρά ετών. Θα επιμεληθεί μαζί με την δασκάλα μπαλέτου την «εκτέλεση» των προγραμμάτων.

       Ακόμη είμαστε σε ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία του Επίλεκτου τμήματος TAE ΚWON DO.Ένα επίλεκτο τμήμα που θα αποτελείται από αθλητές του Αγωνιστικού και Προαγωνιστικού τμήματος που δείχνουν συνέπεια σε συγκέντρωση, πρόοδο και συμμετοχή σε όλες τις δράσεις (αγώνες, προπονήσεις, τουρνουά κτλ.)

 Αυτή η μικρή ομάδα παιδιών θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε Διεθνείς αγώνες, τουρνουά, σε προπονητικά Camp υψηλού επιπέδου και στο εξωτερικό και σε Σ/Κ γεμάτα υψηλό ανταγωνισμό.Στόχος η μεγιστοποίηση βελτίωσης αγωνιστικών χαρακτηριστικών.

-Αρχές Σεπτεμβρη θα γίνει συγκέντρωση γονέων για περισσότερες διευκρινήσεις και βοήθεια στην υλοποίηση

 

Έναρξη προετοιμασίας για ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

     Τετάρτη  31/8, Πέμπτη 1/9 και στο εξής έως και Σάββατο 10/9 κάθε απόγευμα στις 7.00 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο στο Χαϊδάρι στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου που έχει στίβο (τρέξιμο, ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση, αποθεραπεία), για τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου

  • Tae Kwon do: στο αθλητικό κέντρο στο Χαϊδάρι στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου που έχει στίβο (τρέξιμο, ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση,interval προπόνηση, κυκλική, αποθεραπεία) και για μια εβδομάδα τουλάχιστον.

             α.Προαγωνιστικό τμήμα 7 μ.μ.

             β. αγωνιστικό τμήμα 8  μ.μ.     

  •  Αεροβική:

     α. Αν είσαι Aγωνιστική ομάδα (teamA και B) έλα 7-8.30 μ.μ. με τα αθλητικά σου παπούτσια και νερό!

     β. Αν είσαι Cosmogym(teamA και B), έλα 8-9.30 μ.μ.

Ραντεβού λοιπόν από 31/8 και κάθε απόγευμα για "προετοιμασία" στο γήπεδο.

Αν είσαι Μαζικό αθλητισμό, έναρξη προπονήσεων απο 1η Σεπτεμβρίου στον Σύλλογο

Οι εγγραφές αρχίζουν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα 5.00-9.00 μ.μ. στη Γραμματεία του Συλλόγου (είσοδος από Κυπρίων Αγωνιστών 4) όπου θα πρέπει έγκαιρα να δηλώσετε την εγγραφή σας για να καθοριστούν τα τμήματα και να πάρετε τις ώρες διδασκαλίας της νέας χρονιάς.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στο χώρο του αθλητισμού, και λειτουργεί άκρως εξειδικευμένα έξι Ολυμπιακά αθλήματα, την Αγωνιστική Αεροβική, την Ρυθμική γυμναστική, το TAEKWON-DO (W.T.F.), την Ενόργανη Γυμναστική,  την Κολύμβηση, το Ποδόσφαιρο, το Πόλο και τη Γενική Γυμναστική (Cosmogym) σε τρεις άξονες:

  1. Μια υψηλού επιπέδου Γυμναστική, με στόχο την υγεία, την ευεξία, την ανάπτυξη της προσωπικότητας και του δυναμισμού, την ταχύτητα στη σκέψη και τις αντιδράσεις. Είκοσι χρόνια τώρα δουλεύοντας ασταμάτητα μέσα σε ένα περιβάλλον ήθους και ευγένειας, είδαμε τα παιδιά μας να ολοκληρώνουν πολύπλευρους χαρακτήρες με στόχο στον αθλητισμό και στο σχολείο.
  1. Την εξασφάλιση επαγγελματικού προσανατολισμού.

Με τις σπουδές τους στον Σύλλογο παράλληλα εξασφαλίζουν πτυχία αναγνωρισμένα από το κράτος και έρχεται ο καιρός που πολλά από τα παιδιά μας θα διδάσκουν σε υψηλό επίπεδο σαν προπονητές της Αεροβικής και του TAE-KWON-DO.

  1. Το Αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου.

Η Αγωνιστική ομάδα της Αεροβικής Γυμναστικής πρωταγωνιστεί χρόνια τώρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του αθλήματος και έχει ήδη καταξιωθεί στις κορυφαίες δυνάμεις του χώρου. Στο 15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2016 είχαμε την κατάκτηση 3 μεταλλίων συνολικά (2 αργυρά, 1 χάλκινο). Ακόμη είχαμε την συμμετοχή 5 αθλητριών μας  που στελέχωσαν την Εθνική μας Ομάδα η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2016. Η Αγωνιστική ομάδα του TAE-KWON-DO διακρίθηκε στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα παίδων- κορασίδων και εφήβων- νεανίδων με συνολικό απολογισμό 7 μεταλλίων (3 χρυσά, 2 αργυρά, 2 χάλκινα).

Η μεγαλύτερη επιτυχία μας η κατάκτηση του ειδικού βραβείου της καλύτερης ομάδας αεροβικής γυμναστικής στο Cosmogym Contest 2016, με συμμετοχή 112 ομάδων Πανελλήνια!!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΛΑΜΠΡΟ. Τα εκπληκτικά ταλέντα που

επανδρώνουν τα τμήματα, οι γονείς υποδείγματα στήριξης και θυσίας στα

παιδιά τους, αλλά και το επιστημονικό team του συλλόγου (σε προπονητές, γυμναστές και υποστήριξης) συνθέτουν μια συγκυρία που θα φέρνει συνεχώς επιτυχίες και μαγικές στιγμές, σαν αυτές που απολαύσαμε αυτό το καλοκαίρι.

Δουλεύοντας λοιπόν πάνω σε αυτό το μέλλον, με χαρά ανακοινώνουμε τα παρακάτω.

  1. ΝΕΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΑ

Στις εγκαταστάσεις του ΣΥΛΛΟΓΟΥ στην Αφαία Χαϊδαρίου μια αίθουσα εξοπλισμένη με ειδικό ταπί για TAE-KWON-DO και Αεροβική- Ρυθμική- Ενόργανη Γυμναστική, καθώς και ειδική εξέδρα και χώρο υποστήριξης υψηλού επιπέδου. Η αίθουσα είναι από τις ελάχιστες σε τόσο υψηλό επίπεδο για υποστήριξη εκγυμνάσεων αλλά και αγώνων φιλικών συναντήσεων,εξετάσεων, εκδηλώσεων κ.λπ.

  1. Επιστημονικό- προπονητικό team του ΣΥΛΛOΓΟΥ

Γνωρίζετε ήδη τους καταξιωμένους προπονητές- συνεργάτες του συλλόγου όλων των πρωταθλημάτων στα αθλήματά τους και εθνικοί προπονητές με μεγάλες επιτυχίες. (γυμναστές – προπονητές – χορογράφοι – ψυχολόγοι – διατροφολόγοι – φυσιοθεραπευτές – δάσκαλοι χορού κτλ.). Στην Επιστημονική – προπονητική ομάδα φέτος θα έχουμε σε καθημερινή βάση διατροφολόγο – διαιτολόγο αθλητών – τριών, φυσιοθεραπευτή – συνεργάτη. Ειδική συνεργάτης – δασκάλα κλασσικού μπαλέτου θα προετοιμάσει με ειδικές ασκήσεις τις αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος για την καλύτερη «εκτέλεση» των ασκήσεων στους αγώνες.

Μην ξεχνάτε την δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη με το συμβόλαιο που παρέχεται στους αθλητές – τριες μας καθώς και τη συνεργασία με κέντρο αποκατάστασης και ιατρικού ελέγχου.

  1. Κοντά μας τα ολυμπιακά αθλήματα της Ενόργανης και

Ρυθμικής Γυμναστικής με πολλές ώρες και λύσεις και στις δύο αίθουσες με έμπειρες προπονήτριες – γυμνάστριες. Η Ενόργανη Γυμναστική με έμφαση στις ασκήσεις εδάφους και δοκού ισορροπίας, η Ρυθμική σε όλα τα όργανα ( κορδέλα, μπάλα, κορίνες, στεφάνια κ.λπ .Τα τμήματα του Cosmogym με στοιχεία ακροβατικής, αεροβικής και ενόργανης γυμναστικής ετοιμάζουν νευρομυϊκά και πνευματικά σε υψηλό επίπεδο τα παιδιά μας!.

4) Η παρουσία του Συλλόγου έδειξε ότι το υψηλό επίπεδο αθλητών

μπορεί να συνυπάρξει με υψηλό επίπεδο σπουδών. Ο μ.ο. στο Λύκειο της Αγωνιστικής Ομάδας είναι 18,5! Η αθλητική οικογένεια είναι μια υγιής ομάδα που βάζει βάσεις σε ήθος και ιδανικά, απελευθερώνει ενέργεια, εξασφαλίζει υγεία και δύναμη, διαμορφώνει πρωταθλητές στη ζωή!

 

Σας περιμένουμε με όρεξη και αυτοπεποίθηση για τη νέα χρονιά, έτσι ώστε να καμαρώνουμε τα παιδιά μας γεμάτα δημιουργία και όνειρα, μακριά από βλαβερά κοινωνικά φαινόμενα.

      Προαναγγέλλουμε συγκέντρωση γονέων αρχές Σεπτεμβρίου Αγωνιστικών τμημάτων και περιμένουμε την καθολική συμμετοχή σας!

Δείτε στιγμές απο την χρονιά που μας πέρασε....

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home