Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ TEAM ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΑΣ!

(3 votes)

Ο κύριος Τούγκας Γιάννης αναλαμβάνει το αρχάριο και προχωρημένο τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής του Α.Σ. Νέα Παιδεία!

Δοκός ισορροπίας, δίζυγο, μονόζυγο, τραμπολίνο, ειδικοί τάπητες για ασκήσεις εδάφους, πλάγιος ίππος, άλμα ίππου είναι τα όργανα που περνούν σε κάθε συνεδρία οι μικροί αθλητές/τριές μας!!

Και όχι μόνο...

Τις ασκήσεις δείχνει και επιτηρεί ο ίδιος ο Πρωταθλητής μας, η τεχνογνωσία που παρέχει είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης εμπειρίας μετά από πολλά χρόνια ώς μέλος της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας και πανελληνιονίκη.

Παράλληλα όμως στα τμήματα διδάσκονται και τα άλλα αθλήματα της γυμναστικής, ώστε τα πρώτα δύο χρόνια οι αθλητές και αθλήτριες να έχουν ολοκληρώσει τη βασική τεχνική και σωματοδόμηση που χρειάζεται σε ένα αθλητή.

Έτσι παράλληλα με την κουλτούρα αγαπώ την άσκηση, τολμώ στις προκλήσεις υπομονή στην προπόνηση και προπόνηση = τρόπος ζωής, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες μας ολοκληρώνουν ένα κύκλο βασικής σωματοδόμησης (ευλυγισία, δύναμη, αλτικότητα, ρυθμό) αλλά και τεχνικής σε ασκησιολόγιο ενόργανης ακροβατικής και αεροβικής γυμναστικής!

 

Δύο δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα θα σας πείσουν!!!

 Ανοιχτό μάθημα παρακολούθησης για τους γονείς

 

 

Δείτε φωτό από τον πρωταθλητή μας και από τις προπονήσεις:

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Για Προχωρημένους Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ TEAM ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΑΣ!

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου