AΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ – Κάτι περισσότερο από μία ομάδα - Welcome to the Jungle - Μικρός Πρίγκιπας

(0 votes)

Η χρονιά μόλις ολοκληρώθηκε αγωνιστικά γιατί συναισθηματικά ίσως δεν τελειώσει ποτέ!!

Θα υπάρχει πάντα στις καρδιές μας και στην ψυχή μας για το " Welcome to the Jungle "  και για τον "Μικρό Πρίγκιπα"!

H κατάκτηση δύο Χρυσών μεταλλίων από το Welcome to the Jungle στο  EGO STARGYM και COSMOGYM CONTEST  αποτελεί μοναδική επιτυχία που δεν περιμέναμε σε αγωνιστικό επίπεδο πόσο μάλλον η κατάκτηση του τίτλου TEAM OF THE YEAR!

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο COSMOGYM CONTEST και το ασημένιο στο EGO STARGYM για τον "Μικρό Πρίγκιπα"!, ήταν αγωνιστικά μέσα στις δυνατότητες των αθλητριών μας. Όμως η πρόκριση στο Μεγάλο Τελικό από τον όμιλο ΠΥΘΙΑ είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία!

Η εικόνα όμως των δύο προγραμμάτων, οι "πίνακες ζωγραφικής" που παρουσίασαν, οι ιστορίες που διηγήθηκαν, έφτασα σε ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο που τα λόγια είναι περιττά. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο πολύ λίγο μπορούν να αποτυπώσουν την αίσθηση που άφησε σε θεατές και κριτές η εκτέλεσή τους αυτό όμως που μας κάνει πολύ αισιόδοξους και που μας δίνει κουράγιο και δύναμη είναι το παιδαγωγικό όφελος των παιδιών μας μέσα στη χρονιά!

Δυνάμωσαν, πάλεψαν, κουράστηκαν δεν τα παράτησαν, συνέχισαν, βρήκαν ισορροπίες και δύναμη ψυχής να φτάσουν έως την διαχείριση του άγχους και της πίεσης της των παρουσιάσεων των προγραμμάτων.

 Αυτά είναι που φαίνονται!

Αυτά που δεν φαίνονται και που δρουν μυστικά στις καρδιές είναι ότι κάθε αθλήτριά μας κατάλαβε ότι στη ζωή δεν χαρίζεται τίποτα, πρέπει να αγωνιστείς για να μεταμορφωθείς σε δυνατό και αυτάρκη άτομο.

Η ψυχική υγεία και ευτυχία μέσα από την υπομονή, τη σκληρή δουλειά, μέσα από τη μουσική και το χορό!

Το κάθε ένα αστεράκι κατάλαβε ότι τον ονειρεύεται, να παλεύει και να βάζει στόχους ουσιαστικά είναι ένας συνεχής έρωτας με τη ζωή!!

Εμείς όλοι οι συντελεστές από τον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ πραγματικά δουλέψαμε ασταμάτητα! Χιλιάδες ώρες προετοιμασίας, αγωνίας, ξενύχτια για να ετοιμαστούν οι δύο παραγωγές.

Δεν ξέρουμε αν κάποιος που δεν είναι χορογράφος, σκηνοθέτης, γυμναστής και επαγγελματίες του χώρου γενικά μπορεί να αξιολογήσει την γιγαντιαία προσπάθεια που έγινε.

Ευχαριστούμε θερμά και μέσα απο την καρδιά μας:

- Την κάθε μία αθλήτρια για τη συνέπεια και την αυταπάρνησή τους

- Τους γονείς των παιδιών, τους γονείς μας, φίλους και τους συνεργάτες σε αυτές τις παραγωγές για τη στήριξή τους και τις θυσίες τους.

- Ιδιαίτερα την ομάδα γονέων (οικογένεια Ράπτη, Ζούση, Κατσικαδάκου, Μητροπούλου, Κάτσιου, Σκλάβου, την  ομάδα "μπαμπάδες στα κάγκελα" και  άλλοι πολλοί) για την αμέριστη βοήθειά τους με τα σκηνικά, τις μεταφορές, τα μακιγιάζ και άλλα πολλά.

- Την Κυρία Αργυρώ Νώτα, χορογράφο και προπονήτρια για την συμμετοχή της στο σχεδιασμό των προγραμμάτων.

- Τον κύριο Κυριακόπουλο Γιώργο, υπεύθυνο ήχου για τη μουσική επένδυση των προγραμμάτων

- Τον κύριο Γιάννη Τούγκα, πρωταθλητή της ενόργανης για την βοήθεια του.

- Την κυρία Λία κουτελιέρη, σκηνογράφο, ζωγράφο, καθηγήτρια εικαστικών, για τα σκηνικά της παραγωγής

- Την κυρία Αλίνα Γλεντζέ, χορογράφο μοντέρνου χορού και συνεργάτη μας επί σειρά ετών.

- Την κυρία Δήμητρα Αγγελοπούλου για την χορογραφία της Ρυθμικής Γυμναστικής.

- Τις κύριες Χρυσούλα Πολίτου, και Δήμητρα Αγγελόπουλου προπονήτριές μας, για την κάθε συνεδρία, κάθε άσκηση, κάθε σχηματισμό που τακτοποίησαν με μεράκι και υψηλό καθήκον.

- Τις κ. Κων/να Πανοηλία, κ. Βάσια Κυριακοπούλου και κ. Λένα Τσιρογιάννη, καθ. Φυσικής Αγωγής, για τις άψογες προπονητικές συνεδρίες.

- Τον κ. Λαζαρακοπουλο, κυρία Αγγελοπούλου κ. Πολίτου, για τη σύλληψη της ιδέας των δύο παραγωγών και τη σύνθεσή τους.

Οι ιδέες και η σκηνοθεσία των 2 παραγωγών είναι

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ

Ανεξάρτητα αν αυτό πολύ λίγο δυστυχώς αξιολογείται στο δύσκολο χώρο της γυμναστικής.

 Δυστυχώς ξεχνάμε πολλούς (μας συγχωρείτε),

 ήταν τόσοι πολλοί αυτοί που βοήθησαν

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Υ.Γ.: Το άθλημα Gymnastics for all καθώς και ο Σύλλογος μας εξελίσσονται και ανεβαίνουν στην κορυφή. Τη νέα χρονιά έρχεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αυστρία στο οποίο ήδη προκρίθηκε η πρώτη μας ομάδα με την ένταξή της στις κορυφαίες ομάδες της Γυμναστικής. Η ομάδα μας δηλώθηκε επίσημα!

Παρακαλούμε  προετοιμαστείτε το καλοκαίρι για δυνατές προπονήσεις το Φθινόπωρο και νέες συγκλονιστικές  συγκινήσεις στην νέα χρονιά!

Βρίσκεστε εδώ: Home Gymnastics for All Γενικά - Ειδήσεις AΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ – Κάτι περισσότερο από μία ομάδα - Welcome to the Jungle - Μικρός Πρίγκιπας

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου