Ρυθμική - Ενόργανη - Ακροβατική Γυμναστική Αγωνιστικά Τμήματα

Όπως κάθε χρόνο από τον Απρίλιο έως Ιούνιο τα τμήματά μας συμμετέχουν με όμορφα προγράμματα σε Διεθνή και Πανελλήνια φεστιβάλ Γυμναστικής και Επιδείξεων – Αγώνων. Πρόκειται για διαδικασίες που επιβάλλονται για το κίνητρο και την οριοθέτηση στόχων στα παιδιά αλλά βοηθούν πολύ και στην αυτοπεποίθηση, την ανάπτυξη της φαντασίας και δημιουργίας καθώς παράλληλα οι αθλήτριες ψυχαγωγούνται και χαίρονται για τη συμμετοχή τους.

Με μεγάλη τιμή υποδεχτήκαμε και βραβεύσαμε για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό τους παγκόσμιους πρωταθλητές Βλάση Μάρα (2 χρυσά παγκόσμια μετάλλια), Βούλα Ζυγούρη (4η ολυμπιονίκης) και Αφροδίτη Σκαφιδά (8 φορές πανελληνιονίκης) στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής μας τον Μάιο του 2013.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα μας στο Cosmogym 2013. Μια υπέροχη χορογραφία με στοιχεία ρυθμικής, ενόργανης, αεροβικής γυμναστικής αλλά και ακροβατικούς συνδυασμούς με την υποστήριξη ενός γιγάντιου αλεξίπτωτου, αλλά και τους συνδυασμούς σε σχήματα από μια ομάδα 30 κοριτσιών ηλικίας 8-14 χρονών (καμιά αθλήτρια από τα αγωνιστικά μας τμήματα).

Καλοκαιρινή προετοιμασία φυσικής κατάστασης και τεχνικής των αθλητών-τριών στο Tae Kwon Do, στην Αγωνιστική Αεροβική Γυμναστική, στην Ενόργανη και στη Ρυθμική Γυμναστική.

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική - Ενόργανη - Ακροβατική Γυμναστική Αγωνιστικά Τμήματα