Γενικά - Ειδήσεις

Την Τετάρτη 12 Μαΐου 202, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας Αεροβικής Γυμναστικής διοργάνωσής μας με συμμετοχή 8 συλλόγων το κλειστό γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας!

Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι οι πόρτες του γυμναστηρίου μας θα ανοίξουν και πάλι από τη Δευτέρα 31/5/21 για να υποδεχτούν τα γλυκά χαμόγελα των παιδιών μας, που τόσο μας έλειψαν εδώ και 7μήνες!

Η επανέναρξη θα γίνει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από την ΓΓΑ, με προτεραιότητα στην υγεία και στην ασφάλεια των παιδιών, που πολύ καλά γνωρίζετε από την συμμετοχή σας στα μαθήματα των 2 μηνών λειτουργίας μας!
Επιπρόσθετα μόνο η βεβαίωση/ αντίγραφο του self test όπως γίνεται και στο σχολείο!
Θα ισχύσει το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου και ανάλογα με την συμμετοχή (θα τηρηθεί προτεραιότητα και  συγκεκριμένος αριθμός παιδιών σε κάθε τμήμα) θα εξαρτηθεί αν θα παραμείνει το ίδιο πρόγραμμα ή αν θα γίνει κάποια μικρή τροποποίηση του!
Παρακαλούμε κατοχυρώστε τη θέση σας άμεσα μέσω αυτής της φόρμας ή τηλεφωνικά στο 6932628072 - 2105325296
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε να έχουμε όλοι υγεία και να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη μας!

 

Χωρίς τίτλο

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΄ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ σε επίδειξη του αγωνιστικού τμήματος της Αεροβικής Γυμναστικής στο Hilton, στα πλαίσια της αποκριάτικης γιορτής των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Σε μια αέναη προσπάθεια ο αθλητισμός να είναι πρώτα πολιτισμός, κάθε χρόνο στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου όπου παρουσιάζονται τα προγράμματα της γυμναστικής (Ενόργανη-Ρυθμική-Ακροβατική-Αεροβική) και οι προσπάθειες-επιδείξεις των αθλημάτων του Tae Kwon Do και της κολύμβησης, βραβεύονται Έλληνες και Ελληνίδες ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ-ΠΡΟΤΥΠΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.

 

Εκτός από την παρουσίαση των προγραμμάτων και των επιδείξεων των παιδιών όλων των τμημάτων στη γιορτή διεξάγονται κ.α. δρώμενα παιδαγωγικού και αγωνιστικού χαρακτήρα.

Η επιβράβευση των πρωταθλητών μας, οι βραβεύσεις στους αριστούχους μας μαθητές-αθλητές-τριες, η παρουσίαση κορυφαίων προγραμμάτων από την εθνική ομάδα, η παρουσία Ελλήνων Ολυμπιονικών και η επαφή τους με τα παιδιά μας είναι μερικά στοιχεία που περνούν "μηνύματα" δυνατά και κρύβουν μικρούς θησαυρούς "μυστικά" στις καρδιές των παιδιών μας.
Η γιορτή μας δεν έχει ατομικό χαρακτήρα. Προτεραιότητα έχει το ομαδικό πνεύμα και ο κάθε αθλητής-τρια με μικρό ή μεγαλύτερο ρόλο "φεύγει" από το ατομικό του χαρακτήρα και βοηθάει τους άλλους...την ομάδα...

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού μας τίμησαν με την παρουσία τους και έλαμψαν με τις στιγμές που ξαναθυμηθήκαμε όλοι από την καριέρα τους.
Κυρίως βέβαια «μίλησαν» στις καρδιές των αθλητών-τριών του αθλητικού μας συλλόγου, αφού με το παράδειγμά τους αλλά και με τα λόγια τους παρότρυναν για προσπάθεια, όνειρα, στόχους αλλά και επιμονή και υπομονή τα παιδιά μας, αξίες που τόσο έχουμε ανάγκη στην εποχή μας.
Φέτος στη γιορτή του 2017 είχαμε τη χαρά να βραβεύσουν τους πρωταθλητές μας οι Κουρνέτας Βασίλης, Σαμαρά Σταυρούλα, Κοντογιάννη Ζωή, Ελένη Δόϊκα, Αθανασοπούλου Αρετή.

Δείτε στιγμές απο την εκδήλωση!

Την Παρασκευή 7 Απριλίου και ώρα 8:00 σας περιμένουμε όλους στη διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων στο Γυμνάσιο (ΑΦΑΙΑ) από την κ. Ελιζάνα Πολλάτου, επίκουρο Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, με θέμα " Η ευτυχία των παιδιών οδηγός για την επιτυχία".

Βρίσκεστε εδώ: Home Γενικά - Ειδήσεις