Γενικά - Ειδήσεις

Νέο πρόγραμμα προπονήσεων 2023-2024!

Κλείστε ραντεβού για Δοκιμαστικό μάθημα προσαρμογής και αξιολόγησης ώστε να επιλέξετε το τμήμα που το παιδί σας θα είναι χαρούμενο αλλά και δημιουργικό στο ιδανικό τμήμα και άθλημα για την βελτίωση του ταλέντου και δυνατοτήτων του!

Aγαπητοί γονείς.? ?Σας ανακοινώνουμε τις νέες συνεργασίες με εξαιρετικούς συναδέλφους που έρχονται να προστεθούν στο μοναδικό Team των προπονητών και συντελεστών της ομάδας μας.

Νέα συνδυαστικά πρόγραμμα όπου η γυμναστική ενώνει το αθλητικό ασκησιολόγιο με τη κομψότητα του χορού σε ένα σύγχρονο προπονητήριο με χρήση όλων των οργάνων της Ενόργανης, Ρυθμικής κ Ακροβατικής Γυμναστικής.   

* Κάθε μικρό κοριτσάκι ονειρεύεται να χορεύει και να εκφράζεται...  Να έχει μια γλυκιά δασκάλα-προπονήτρια...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.Την Κυριακή 15 Μαΐου στο γυμναστήριο Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις των νέων προγραμμάτων στα αθλήματα της αεροβικής γυμναστικής, της ενόργανης γυμναστικής, της ρυθμικής γυμναστικής, της ακροβατικής, του cheerleading, του τραμπολίνο και του gymnastics for all.

 image001.jpgimage003.jpg

2. Η ετήσια γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου Νέα Παιδεία αποτελεί ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της Δυτικής Αθήνας τα τελευταία χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμη μία φορά και φέτος με την παρουσία 2 μεγάλων Ολυμπιονικών της Ελλάδας, του Δημάρχου της πόλης του Χαϊδαρίου και πολλών προσωπικοτήτων του αθλητισμού.

 image005.jpgimage009.jpgimage007.jpg

3.Το θέαμα από τα νέα προγράμματα των παιδιών ήταν εξαιρετικά υψηλό και το Γυμναστήριο πλημμύρισε από θεατές που χειροκρότησαν και ευχήθηκαν επιτυχία στους αγώνες που έρχονται!

 image070.png

4.Την εκδήλωση κόσμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, ο οποίος συνεχάρη θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες και επιβράβευσε την προσπάθειά τους. Ελπίζουμε να γυρίσουμε με πολλές διακρίσεις από τα πανελλήνια πρωταθλήματα και να επισκεφτούμε το δήμαρχο με πολλά μετάλλια.

 image011.jpgimage017.jpg

5.Τον δήμαρχο βράβευσε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής Δημοσθένης Ταμπάκος και ο 5 φορές πανευρωπαϊκός και παγκόσμιος πρωταθλητής στο μονόζυγο Βλάσης Μάρας, ως αναγνώριση της πολύτιμης κ συνεχούς προσφοράς του στον Αθλητισμό της πόλης του Χαϊδαρίου καθώς και της πολυδιάστατης δραστηριότητας του στο χώρο του Αθλητισμού εν γένει.

 image014.jpg

6.Η μεγάλη στιγμή των εκδηλώσεων ήταν η βράβευση του χρυσού Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκου και του παγκόσμιου Πρωταθλητή Βλάση Μάρα από τον Δήμαρχο της πόλης του Χαϊδαρίου. Τιμής ένεκεν γιατί αποτελούν για τη νεολαία μας πρότυπο ήθους και αφοσίωσης σε ευγενείς στόχους και υψηλές αξίες και για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό.

image025.jpgimage029.jpgimage023.jpg

 Οι δύο μεγάλοι αθλητές έδωσαν πολλά μηνύματα τους αθλητές μας ήθους σεμνότητας ευγένειας και μετέδωσαν τις αξίες και τα ιδανικά της γυμναστικής. Η παρουσία τους άφησε πίσω νέα όνειρα και υψηλούς στόχους στους αθλητές μας.

 image018.jpgimage020.jpg

 

7.Στην εκδήλωση επίσης είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε τον Πρόεδρο της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας Αθανάσιο Σταθόπουλο και την κυρία Μαρία Παπαδοπούλου τεχνική σύμβουλο της UEG (παγκόσμια ομοσπονδία Γυμναστικής).

image033.jpgimage031.jpgimage039.jpgimage038.jpgimage036.jpg

8. Ακόμη με μεγάλη συγκίνηση βραβεύτηκε ο Ζεβόλης Βαγγέλης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως εξαίρετο αθλητή της ομάδας μας που αποτελεί πρότυπο ήθους και αφοσίωσης σε ευγενείς στόχους κ υψηλές αξίες. Φυσικά βραβεύτηκε και η Διευθύντρια Αθλητισμού Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου Αθηνά Χρυσικοπούλου για την αμέριστη συμπαράσταση της στο δύσκολο έργο που επιτελεί.

 

9. Κορυφαίες στιγμές της εκδήλωσης ήταν:

Α. Η προσφώνηση της προπονήτριας μας Όλγα Νυστάζου προς τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Βλάση Μάρα σαν πρώτη προπονήτριά του όταν ξεκίνησε μικρό παιδί την ενόργανη.

Β. Το πρόγραμμα, "Ηλιοτρόπιο" από την ομάδα team A gymnastics for All που μάγεψε με τη σκηνική παρουσία του και έστειλε σε όλους μήνυμα ελπίδας και αγάπης.

 Γ. Τα εκπληκτικά προγράμματα που παρουσίασαν οι αθλήτριες της Αγωνιστικής ΑΕΡΟΒΙΚΉΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και ιδιαίτερα η πρώτη εμφάνιση από τα μικρά πανκορασιδάκια μας.

Δ. Η πρώτη εμφάνιση των μικρών αθλητριών μας ηλικίας 3 ετων έως 4 ετών στην Ενόργανη και Ρυθμική Γυμναστική. Τα προγράμματα "Η Λίμνη με τους Κύκνους κ τα Νούφαρα""water mellon""Ταχυδακτυλουργοί" ήταν οι εκπλήξεις της εκδήλωσης κ γέμισαν με χαρά και δύναμη γονείς και προπονήτριες με τη παρουσία τους και την πειθαρχία στην Εκτέλεση των προγραμμάτων τους.

 Ε. Τη βράβευση των Αριστούχων μαθητών αθλητών μας από το Δήμαρχο κύριο Ντηνιακό Βαγγέλη.

 image070.pngimage078.jpgimage075.jpg

O Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου είναι από τα σωματεία που εγκρίθηκε, από το υπουργείο αθλητισμού, η ένταξή τους στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α. με κωδικό ΦΥ77, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις και έχει σε τέσσερα αθλήματα την ειδική αθλητική αναγνώριση.

Βρίσκεστε εδώ: Home Γενικά - Ειδήσεις