TEST PAGKORASIDES A.S. NEA PAIDEIA

(0 votes)

Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό test σε δυσκολία, εκτέλεση και χορογραφία των παγκορασίδων μας στην Αγωνιστική Αεροβική Γυμναστική.


Πρόκειται για μια διαδικασία όπου οι μικρές αθλήτριές μας εκτελούν πρώτα τις ασκήσεις του κώδικα αξιολόγησης και στη συνέχεια μια σειρά από ρουτίνες χορογραφίας που ετοίμασαν με τις προπονήτριές τους.

Όπως κάθε χρόνο αμέσως μετά το test ξεκινούν οι συνθέσεις των ομάδων στις κατηγορίες του αθλήματος αφού η "αρμονία" στην επιλογή των χορογραφιών και του προγράμματος εξαρτάται από την κατάκτηση και το επίπεδο των ασκήσεων, τον αθλητικό και δυνατό τρόπο εκτέλεσής τους, την επαφή με τη μουσική και το ρυθμό αλλά και το συναισθηματικό χαρακτήρα που χτίζει καθημερινά η μικρή αθλήτριά μας.

Με μεγάλη χαρά και μέσα σε πανηγυρικό περιβάλλον από γονείς και φίλους είδαμε το εκπληκτικό επίπεδο που έχουν φτάσει και φέτος οι παγκορασίδες μας... και βάζουμε στόχους υψηλούς...και αρχίζουμε να ονειρευόμαστε...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ:

Βρίσκεστε εδώ: Home Αεροβική Προαγωνιστικά Τμήματα. TEST PAGKORASIDES A.S. NEA PAIDEIA

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου