Έναρξη προπονήσεων TAE KWON DO ! Δείτε το πρόγραμμά μας! Ολιγομελή τμήματα με τη αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου!

(1 Vote)

Σε νέες εγκαταστάσεις από φέτος το ΤΑΕ KWON DO στον ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ! Σας ενημερώνουμε ότι από Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινούν οι εγγραφές όλων των τμημάτων για τη νέα αθλητική χρονιά για όλους τους αθλητές/τριες και αθλούμενους του συλλόγου μας.

 

 
? Γιά την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων και την σωστή επανένταξη των Αθλητών/τριών μας στις προπονήσεις θα γίνεται καθημερινή ενημέρωση από την γραμματεία μας από 17:00 - 19μμ Δευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή κ 17.00 έως 20.00μμ κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Δερβενακίων 10 κ Πατρών, Χαϊδάρι, (πίσω από το everest)
?Οι προπονήσεις και τα μαθήματα αρχίζουν από Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020.
? Ο Σύλλογος μας ακολουθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους αθλητές/τριες και αθλούμενους του τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλουν οι Αρχές και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!
? Με την έναρξη των προπονήσεων μας, λοιπόν, θα ισχύσουν οι εξής κανόνες:
1. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για τους συνοδούς και για τους αθλητές/τριες κατά την είσοδο και την έξοδο τους από το χώρο.
?Κατά τη διάρκεια της προπόνησης οι αθλητές/τριες δεν θα φορούν μάσκα.
2. Δεν επιτρέπεται η παραμονή των συνοδών στο χώρο προπονήσεων.
3. Οι αθλητές/τριες που επιστρέφουν από διακοπές παρακαλούνται να απέχουν από τις προπονήσεις για μία εβδομάδα μετά την επιστροφή τους.
4. Είναι υποχρεωτική για την συμμετοχή στις προπονήσεις η προσκόμιση πρόσφατου πιστοποιητικό ή κάρτα υγείας (για όσους επιθυμούν θα υπάρξει και ιατρική εξέταση εντός του χώρου μας Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου από 5μμ έως 8μμ ).
?Σας ευχαριστούμε πολύ, θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις για κάθε τμήμα ξεχωριστά ‼️
✔️Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 2105325296 στο 6932628072 κ στο 6942042672

Σας υπενθυμίζουμε τους βασικούς άξονες του αθλήματος σε αγωνιστικό και παιδαγωγικό επίπεδο όπως λειτουργεί στο Σύλλογό μας.

Τονίζουμε ότι πρώτο καθήκον του συλλόγου είναι η καλλιέργεια προσωπικοτήτων με ηθικές αρχές και αξίες, φυσικά η σωστή εκγύμναση και ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων (δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία, αντοχή) και ο σωστός νευρομυϊκός συντονισμός. Ακόμα, σε βάθος χρόνου αναπτύσσουμε τις ψυχοπνευματικές ικανότητες των παιδιών όπως η προσωπικότητα, ο αυτοέλεγχος, η αυτοπεποίθηση, η αυτοσυγκέντρωση και η αυτοεκτίμηση.

 

     Το TAEKWONDO WTF  βασίζεται σε μία αρχαία κορεάτικη πολεμική τέχνη, διαφέρει αρκετά από τις περισσότερες πολεμικές τέχνες γιατί είναι άθλημα και μάλιστα Ολυμπιακό.   Έτσι, όπως και σε κάθε άθλημα, ο αθλητής σκοπό του έχει να νικήσει τον αντίπαλο, μέσα στα πλαίσια της αθλητικής συμπεριφοράς,  παίρνοντας  από αυτόν πόντους (σημεία) και όχι να τον εξουδετερώσει προξενώντας του οποιαδήποτε βλάβη ή πόνο όπως στις πολεμικές τέχνες. Το  TAEKWONDO διέπεται από ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες που έχουν να κάνουν με τη σωστή αθλητική συμπεριφορά των αθλητών.

ToTAEKWONDO εκτός από το ότι είναι ένας μοναδικός τρόπος εκγύμνασης, προσφέρει στον ενασχολούμενο με αυτό, αυτοκυριαρχία, αυτοσεβασμό, πειθαρχία αλλά και σεβασμό προς τους άλλους και γενικά καλλιεργεί έναν ολοκληρωμένο και ευγενικό χαρακτήρα με αξίες και ιδανικά. Οι μικροί αθλητές γαλουχούνται με τα αθλητικά πρότυπα και ιδεώδη και αρχίζουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο.

 

 

Τι θα διδαχθεί το παιδί σας με την ένταξη του στο άθλημα στους πρώτους μήνες

- Παιχνιδιακή μορφή στο ζέσταμα και την αποθεραπεία

- Βασική εκγύμναση των μυϊκών ομάδων(κοιλιακοί-ραχιαίοι, πόδια, χέρια).

- Επιδεξιότητα και ταχύτητα αντίδρασης στο χώρο και στο χρόνο.

- Κοινωνικοποίηση και ομαδικό πνεύμα μέσα στο τμήμα αλλά και στη ζωή.

 - Θα μάθει τα οφέλη που έχει το άθλημα που έχει επιλέξει.

 - Την ιστορία του TKD.

 - Την βασική αγωνιστική στάση μέσα από πολλές ασκήσεις για την πιο εύκολη και αποτελεσματική προσαρμογή του παιδιού .

 - Τις πρώτες βασικές τεχνικές χεριών αλλά και τις πρώτες βασικές κλωτσιές,

ασκήσεις πολλές για να αποκτήσει ρυθμό το σώμα του ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτών των τεχνικών.

 - Κανόνες πειθαρχίας για το μάθημα αλλά και εκτός μαθήματος (μηνύματα κατά της βίας κ.ο.κ.).

- Ασκήσεις στίβου και δρομικές δύναμης με στόχο την ενδυνάμωση.

- Τις πρώτες αρχές της αυτοάμυνας.

- Την προετοιμασία για την ύλη του πρώτου coup που θα εφαρμόσει στις πρώτες του εξετάσεις ζωνών – coup.

Την περσυνή χρονιά οι μικροί μας αρχάριοι αθλητές  κατέκτησαν τις αντίστοιχες μαύρες ζώνες  του αθλήματος και διακρίθηκαν με πολλά μετάλλια σε αγωνιστικά πρωταθλήματα της ηλικίας τους!

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Γενικά - Ειδήσεις Έναρξη προπονήσεων TAE KWON DO ! Δείτε το πρόγραμμά μας! Ολιγομελή τμήματα με τη αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου!

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου