ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ

(0 votes)

Επίλεκτη ομάδα: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την λειτουργία μέσα στο προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα της επίλεκτης ομάδας ΤΑΕ KWON DO  NEA ΠΑΙΔΕΙΑ.

Αθλητές που έχουν πλήρη συνέπεια στις προπονήσεις τους, ακολουθούν όλους τους φιλικούς αγώνες και προπονήσεις προετοιμασίας, μπαίνουν με πάθος στην προπόνηση, πειθαρχούν ση σωστή διατροφή και ζύγιση (η οποία θα γίνεται πολύ συχνά) αποτελούν την επίλεκτη ομάδα η οποία γυμνάζεται συχνά ξεχωριστά, συμμετέχει σε εκδηλώσεις και αγώνες υψηλού επιπέδου, είναι συχνά σε αγώνες στο εξωτερικό και σε αγωνιστικά προπονητικά camp στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Φυσικά ένας αθλητής/τρια μας μπαίνει ή βγαίνει από αυτή την επίλεκτη ομάδα ανάλογα την συμμετοχή του και βελτίωση του στις προπονήσεις

Τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που συμμετείχαν στα πρόσφατα επίσημα πρωταθλήματα TAE KWON DO (Πανελλήνιο προπαιδικό και πρόκριση στο Πανελλήνιο παίδων-κορασίδων). Όλοι οι αθλητές/τριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποκόμισαν  συγκλονιστικές εμπειρίες. Η ΜΟΝΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!

Αυτό είναι το μήνυμα που περνάμε καθημερινά στα παιδιά. Να είναι στη προπόνηση με συνέπεια και με ευθύνη των υποχρεώσεών τους. Ο Αγώνας είναι άλλο κεφάλαιο, έχει πολλούς παράγοντες (ψυχολογία, φόρμα αθλητή, τύχη, κρίση, κλήρωση κτλ) και φυσικά η διαχείριση σωστά μιας ήττας φέρνει πολλά περισσότερα οφέλη στην πορεία του αθλητή αλλά και του ΜΑΘΗΤΗ που είναι κύριο μέλημά μας.

Φυσικά είχαμε και διακρίσεις. Το χρυσό μετάλλιο του Άρη Αράθυμου και τα αργυρά του Μουζακίτη Φίλιππου και Δεμενόπουλου Φραντζέσκου αλλά και της πέμπτης θέσης του Ιάλη Αλέξανδρου και του Σιβίλια Δημήτρη στο προπαιδικό Πανελλήνιο. Πολύ σημαντική επιτυχία και η  πρόκριση στους 16 του Πανελληνίου παίδων για τον Μουζακίτη Φίλιππο και  για τον Βεκοίλογλου Παναγιώτη.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε... δράση σημαίνει ζωή!

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Αγωνιστικά Τμήματα ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου