Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία με λίγα λόγια

(0 votes)

«Το όραμα για ένα αθλητικό οργανισμό με έμφαση στην αγωγή, στην παιδεία και στον πολιτισμό μας οδήγησε στην ίδρυση του αθλητικού συλλόγου "Νέα Παιδεία".

19 χρόνια επένδυσης στον αθλητισμό για παιδιά γεμάτα δράση και στόχους! Μια συνεχής προσπάθεια ο αθλητισμός να σημαίνει έκφραση, ελευθερία, ψυχαγωγία, χορό, αυτοπεποίθηση, παιχνίδι, όνειρο!

Σήμερα καμαρώνουμε τους αθλητές/τριες μας ικανούς, ισορροπημένους στο στίβο της ζωής πετυχημένους πρωταθλητές/τριες αλλά και σπουδαίους χαρακτήρες.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ μαθαίνει στα παιδιά να δουλεύουν μέσα στη χαρά, στην εμπιστοσύνη και στον αλληλοσεβασμό.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η άριστη αθλητιατρική υποστήριξη, οι κορυφαίοι προπονητές - γυμναστές του συλλόγου, το εκπληκτικό επίπεδο αθλητών/τριών καθώς και μεγάλες πανελλήνιες και παγκόσμιες νίκες, καθιστούν τον Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ από τους κορυφαίους συλλόγους της Αθήνας και του Ελληνικού αθλητισμού»

  • Καλή φυσική κατάσταση, σωματική ανάπτυξη - διάπλαση, ευεξία και υγεία για όλους τους μαθητές/τριες.
  • Αθλητές του Συλλόγου μέλη στις Εθνικές Ομάδες Προκρίσεις μεταλλίων και εξασφάλιση μορίων για είσοδο στα Α.Ε.Ι. της χώρας, ένα δυνατό κίνητρο των αθλητών μας.
  • Σπουδές αναγνωρισμένες από το κράτος
  • Η καλλιέργεια και η διάπλαση των μαθητών σε αρχές, ήθος και αξίες αναλλοίωτες στο χρόνο
Βρίσκεστε εδώ: Home Σχετικά

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου