Ρυθμική - Ενόργανη - Ακροβατική Γυμναστική Προαγωνιστικά Τμήματα

«Άριελ» από το προχωρημένο τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής μας (κορίτσια που είναι στο τμήμα δύο και τρία χρόνια).

Ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με θεατρικότητα, υψηλού επιπέδου σκηνοθεσία και χορογραφία από την ομάδα υποστήριξης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ:

ΤΡΙΤΗ : 19.00 μ.μ. - 20.00 μ.μ. (ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ)

ΤΕΤΑΡΤΗ : 18.45 μ.μ. - 19.45 μ.μ. (ΑΦΑΙΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 18.00 μ.μ. - 19.00 μ.μ. (ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ)

Στην παγωμένη πολιτεία οι καρδιές μένουν μακριά, χωρίς συναίσθημα.

Δείτε το εκπληκτικό πρόγραμμα της ενόργανης γυμναστικής "diamond girls" από 14 υπέροχα κορίτσια στην εμφάνισή τους στο Ηράκλειο Αττικής στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής:

Απολαύστε ένα μικρό κομμάτι από την παρουσίαση του τμήματος της Ενόργανης Γυμναστικής στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ στο Χαλάνδρι τον Μάιο του 2013. Το υπέροχο τραγούδι, η εκτέλεση των μικρών αθλητριών της ενόργανης, η εκπληκτική χοργραφία, ο συνδυασμός κίνησης και ασκήσεων μάγεψαν τους θεατές που παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλανδρίου...Ευχαριστούμε την προπονήτριά τους, τους γονείς και φυσικά τα υπέροχα κορίτσια του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Όπως κάθε χρόνο από τον Απρίλιο έως Ιούνιο τα τμήματά μας συμμετέχουν με όμορφα προγράμματα σε Διεθνή και Πανελλήνια Φεστιβάλ Γυμναστικής και Επιδείξεων - Αγώνων. Πρόκειται για διαδικασίες που επιβάλλονται για το κίνητρο και την οριοθέτηση στόχων στα παιδιά αλλά βοηθούν πολύ και στην αυτοπεποίθηση, την ανάπτυξη της φαντασίας και δημιουργίας καθώς παράλληλα οι αθλήτριες ψυχαγωγούνται και χαίρονται για τη συμμετοχή τους.

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Προαγωνιστικά Τμήματα

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου