Ρυθμική - Ενόργανη - Ακροβατική Γυμναστική Για Αρχαρίους

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου του Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Πόλης του Χαϊδαρίου!!

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα χριστούγεννα και να παρακολουθησετε μια μαγική χορογραφία που ετοίμασαν τα παιδιά μας!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ένα ειδικό σεμινάριο με ειδικό ασκησιολόγιο στην Άκροβατικη και Ενόργανη Γυμναστική στις εγκαταστάσεις μας.

Η γυμναστική είναι η τέλεια εξωσχολική δραστηριότητα για παιδιά κάθε ηλικίας. Οι μαθητές της γυμναστικής ολοκληρώνουν ένα κύκλο βασικής σωματοδόμησης (ευλυγισία, δύναμη, αλτικότητα, ρυθμό) αλλά και τεχνικής σε ασκησιολόγιο ενόργανης ακροβατικής και αεροβικής γυμναστικής,  βελτιώνοντας παράλληλα τη φυσική τους κατάσταση. Τα μαθήματα γυμναστικής για παιδιά ξεκινούν από την ηλικία των 4 ετών και συνεχίζονται στο γυμνάσιο.

Εδώ και πολλά χρόνια η τεχνογνωσία του Συλλόγου δίνει την δυνατότητα να μπουν οι νέες αρχάριες αθλήτριές μας στο τμήμα του Τραμπολίνο - Ακροβατικής Γυμναστικής!

Στη διάκριση της Χρυσής Ομάδας στην κατηγορία «Λιλιπούπολη» (3-5 ετών) έφτασε η «Λίμνη των Κύκνων» στο EGO STARGYM CONTEST 2017, που πραγματοποιήθηκε 16-19 Ιουνίου στο Olympic Hall του Γαλατσίου.

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Για Αρχάριους

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου