Published in Tae-Kwon-Do Για Αρχαρίους
Tagged under
Read 1862

3o A.S. NEA PAIDEIA-FAIR PLAY TAE KWON DO

(0 votes)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας το 3ο Fair Play Spiring Tae Kwon Do με συμμετοχή όλων των σωματείων από την Αθήνα.


Με μεγάλη μας χαρά είδαμε τα πολύ αρχάρια μέλη μας αγόρια και κορίτσια όχι μόνο να συμμετέχουν με μεγάλη επιτυχία αλλά και να δείχνουν μια αξιοθαύμαστη ωριμότητα και αποφασιστικότητα στους αγώνες τους.
Πραγματικά η βελτίωση αυτών των χαρακτηριστικών ενός μικρού παιδιού είναι που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουλτούρα των προπονήσεων του Α.Σ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ. Το αγωνιστικό κομμάτι θα βελτιωθεί αν το παιδί μάθει να δρα με αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα. Έτσι θα αγαπήσει τη δράση , θα χαίρεται την κάθε προπόνηση και θα έρθει και η αύξηση της σωματοδόμησης και φυσικά οι αγωνιστικές διακρίσεις. Πρώτα όμως το ήθος, ο "χαρακτήρας" και η πίστη στις δυνατότητες, στοιχεία που δουλεύουμε σε κάθε προπονητική συνεδρία και που με χαρά διαπιστώσαμε όλοι στο 3ο Fair Play Tae Kwon Do.
Δείτε τις όμορφες εικόνες από τους αγώνες των παιδιών μας:

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home TAE-KWON-DO Για Αρχάριους 3o A.S. NEA PAIDEIA-FAIR PLAY TAE KWON DO

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου