ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Featured

(7 votes)

Αγαπητοί γονείς,

Έπειτα από αίτημα πολλών μελών του συλλόγου μας σας ανακοινώνουμε ένα νέο τμήμα Ενόργανης γυμναστικής μόνο για αγόρια μικρής ηλικίας.

 Η γυμναστική είναι η τέλεια εξωσχολική δραστηριότητα για παιδιά κάθε ηλικίας. Οι μαθητές της γυμναστικής ολοκληρώνουν ένα κύκλο βασικής σωματοδόμησης (ευλυγισία, δύναμη, αλτικότητα, ρυθμό) αλλά και τεχνικής σε ασκησιολόγιο ενόργανης ακροβατικής και αεροβικής γυμναστικής,  βελτιώνοντας παράλληλα τη φυσική τους κατάσταση. Τα μαθήματα γυμναστικής για παιδιά ξεκινούν από την ηλικία των 4 ετών και συνεχίζονται στο γυμνάσιο.

Τα μαθήματα ενόργανης γυμναστικής χωρίζονται σε επίπεδα ανάλογα με την ηλικία και τις ικανότητες. Το καλύτερο μέρος για νέα παιδιά είναι το αρχάριο τμήμα μας ειδικά για αγόρια,  με σκοπό την εκγύμναση, την υγεία, την ψυχαγωγία και την εκμάθηση βασικών στοιχείων της ενόργανης γυμναστικής. Είναι ένα μοναδικό, εξειδικευμένο τμήμα για παιδιά που τώρα ξεκινούν και τα υποδεχόμαστε με μεγάλη προσοχή και αγάπη.

Πέρα από τα φυσικά οφέλη, οι μαθητές που εγγράφονται στη γυμναστική μαθαίνουν να εναλλάσσονται, να ακολουθούν οδηγίες και να συνεργάζονται ως ομάδα. Επιπλέον, η γυμναστική έχει συνδεθεί με τη βελτίωση της ικανότητας του παιδιού να μάθει να διαβάζει. Η εκμάθηση της τήρησης οδηγιών πολλαπλών ασκήσεων δεν είναι σημαντική μόνο στη γυμναστική, αλλά μεταφέρεται και στο σχολείο.

 

Δύο δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα θα σας πείσουν!!!

 

Δείτε φωτό από τις προπονήσεις:

Media

Βρίσκεστε εδώ: Home Ρυθμική-Ενόργανη Για Προχωρημένους ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Σχετικά μ' εμάς

Α.Σ. Νέα Παιδεία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέα Παιδεία ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό έναν αθλητικό οργανισμό που θα δώσει στα παιδιά την κατάλληλη αθλητικά παιδεία και έχει έδρα το Χαϊδάρι.

Χάρτης Ιστοτόπου